Werkzaamheden Klus en Vlam

Met ingang van 1-01-2024 Zal Klus en Vlam zijn werkzaamheden moeten gaan verminderen om diverse reden.

Klus en Vlam GAAT er zeker niet mee stoppen maar ik zal de werkzaamheden op een lager nivo door zetten.

Dit houd in dat ik geen tijd meer heb voor nieuwe klanten en dat de wacht tijden voor onderhoud kunnen oplopen tot 6 weken

Ik kan per 1 -01-2024 het onderhoud nog steeds verzorgen, maar dat zal dan alleen op zaterdag uitgevoerd gaan worden, dit alles zal in een straal van 30 km rondom mijn woonplaats

Het reeds bekende telefoon nummer blijft actief , echter zal ik niet altijd meer direct op nemen. Voicemail zal ik vaker af luisteren en u in de avond uren terug bellen. Het email adres info@klusenvlam.nl zal ook per ingaande van deze datum veranderen naar klusenvlam@gmail.com

Indien u nog vragen heeft kunt u die mij altijd stellen. Ik wil nogmaals u op het hart drukken dat Klus en Vlam er zeker niet mee gaat stopen en hoop ook op u begrip omtrent deze situatie. Indien u overstapt naar een ander bedrijf voor onderhoud heb ik daar alle begrip voor.

Ik dank u voor het begrip

pelletkachels