Klus – dakbedekking en meer

Dakbedekking aangebracht in Uitgeest door Klus en VlamOp klussengebied ben ik breed inzetbaar.
U kunt hierbij denken aan dakbedekking voor uw tuinhuisje, uitbouw, dakkapel of andere platte daken.
Ook in de tuin kan ik van alles voor u betekenen: ik kan uw tuin of oprit bestraten, maar ook een schutting of tuinhuis plaatsen en zo nodig beitsen.
Er zijn nog veel meer klussen waar u mij voor kunt inschakelen, denk aan laminaat leggen.

Bestrating aanleggen in Castricum door Klus en VlamHeeft u andere klussen in of rondom huis? Neem dan contact met mij op.
Ik durf te zeggen dat ik handig ben en samen met mijn servicegerichte instelling zorgt dit ervoor dat ik veel wil en kan aanpakken.

U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail of u kunt mij telefonisch benaderen. Ik zal uw vraag en de mogelijkheden met u bespreken, waarna ik u zal voorrekenen wat dit zal gaan kosten.

Deze klussen kan ik alleen uitvoeren, maar het is ook mogelijk om mee te helpen. Zeker bij de arbeidsintensieve klussen, als het plaatsen van een tuinhuis of het (her)bestraten van uw tuin, kan dit enorm schelen in de arbeidskosten.

pelletkachels dakbedekking bestrating